Cattoos heeft op 22 januari 2018 haar deuren geopend!
Dit was na een jaar bouwen, bedenken en ontwerpen een hele happening voor ons.

Ik, Rowan, kwam begin 2017 op het idee om iets te gaan doen met eten. Klinkt lekker algemeen maar eten maken voor mensen, maakt niet uit wat, heb ik altijd al leuk gevonden! Ik heb ongeveer 5/6 jaar ervaring in de horeca en bedrijfscatering dus dat ik later (als ik groot was) iets voor mezelf met eten wilde doen, was al snel duidelijk voor mij.
Toen ik met dit idee bij mijn vader kwam, hebben wij bedacht om iets neer te gaan zetten op industrieterrein Fornhese. Dit was voor mij al redelijk bekend terrein en wij zagen er mogelijkheden.
Na en jaar alles bedacht, ontworpen en gebouwd te hebben, is Cattoos dan eindelijk open!

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de naam Cattoos.. Cattoos is een afkorting van Catering Toos. Zelf heet ik Rowan, maar sinds ik klein ben is mijn bijnaam thuis Toos en dat vond ik wat gezelliger klinken dan Rowan voor het bedrijf!

Cattoos biedt een assortiment aan van koude en warme belegde broodjes, snacks, patat, ijsjes en milkshakes.
Omdat ikzelf vind dat kwaliteit belangrijk is, kies ik mijn producten echt daarop uit. Vleeswaren komen van de slager en snijden wij per broodje. De snacks worden op smaak uitgekozen en de patat moet lekker knapperig blijven. Ook koken en pellen wij onze eitjes elke ochtend vers en snijden wij de groenten en sla.